LEREN

Wil je dat het leren binnen jouw organisatie bijdraagt aan het realiseren van de strategie? Wil je de mogelijkheden van laatste ontwikkelingen in Learning & Development beter willen benutten? En jouw visie op leren door vertalen naar een aanpak die richting geeft aan innovatie, investeringen, het portfolio, de processen en beleid? Neem dan contact op…

Check Icon

Onderscheidende vaardigheden

Check Icon

Diversiteit

Check Icon

Competitief voordeel

Check Icon

Minder verloop

Check Icon

Beter samenwerken

Meer werkplezier

Check Icon

Visie op leren

Leren binnen organisaties is continue in ontwikkeling. Aan de ene kant om aansluiting te houden op de strategie van de organisatie. Aan de andere kant om de nieuwe mogelijkheden in Learning & Development aan te boren, zoals Content Platformen, ChatGPT, Performance Support Tools.

Leercultuur

Ik help een cultuur van leren, samenwerken en kennis delen te realiseren. Dit begint bij het creëren psychologische veiligheid, een omgeving waar fouten gezien worden als kansen om te leren en verbeteren. Ik trigger nieuwsgierigheid, creëer eigenaarschap en werk met teams in alle lagen van de organisatie het gesprek hierover aan.

Inclusief leeraanbod

Sinds de pandemie is leren waar, hoe en wanneer je wilt voor medewerkers nog belangrijker. Digitaal leren is de norm, ondersteund door leermiddelen en online communities die medewerkers op de werkplek kunnen inzetten. Ik help een impactvol, blended en toegankelijk leeraanbod ontwikkelen en de effectiviteit inzichtelijk te maken.

Onze oplossingen

Oplossingen die leren gelijker en inclusiever maken

Om de inclusiviteit en toegankelijkheid van producten, diensten en omgevingen te vergroten voor mensen die neurodivergent zijn, hanteer ik de volgende ontwerpprincipes:

  • Flexibiliteit en aanpassings-vermogen
  • Inclusieve en duidelijke communicatie
  • Vriendelijk voor de zintuigen
  • Voorspelbaarheid en structuur
  • Wegnemen van barrières
  • Onderteuning en empowerment

Advies

Krachtig advies voor duurzame verandering en verbetering

Projectmanagement

Deskundige begeleiding voor een succesvolle implementatie

Training

Inclusieve trainingen voor groei & ontwikkeling

Workshops/ lezingen

“Ontdek, Leer, Creëer: Nieuwe inzichten die leiden tot actie”

Coaching

“Bereik je potentieel: coaching voor succes & welzijn”

Hulpmiddelen

“Vereenvoudig je werk met slimme hulpmiddelen”

Empowerment  ✦  Kracht van herhaling  ✦  Visueel  ✦  Voorspelbaar  ✦  Flexibel  ✦  Multi-sensorisch  ✦  Inclusief  ✦  Gelijkheid  ✦