Optimaliseren van Leren

Wil je inzicht krijgen in hoe het leren binnen jouw organisatie bijdraagt aan het realiseren van de organisatiestrategie?
Zou je ten volle gebruik willen maken van de mogelijkheden die de nieuwste leeroplossingen bieden om de impact van leren te vergroten?
Wil je jouw visie daarnaast doorvertalen naar een strategie die richting geeft aan innovatie, investeringen, het portfolio, de processen en beleid?

Een effectieve en efficiënte leerafdeling vergroot het lerend vermogen door mensen in staat te stellen hun kennis te delen en te blijven leren. In een volwassen en zelflerende organisatie nemen medewerkers eigenaarschap voor hun eigen ontwikkeling, zijn nieuwsgierig en durven fouten te maken. Hierdoor worden ze veerkrachtiger, wat tot betere resultaten leidt.

One2change helpt jou dit te realiseren door:
Inzicht te geven in de effectiviteit van een afdeling Leren en Ontwikkelen;
Te werken vanuit een inspirerende visie, missie en strategie op Leren en Ontwikkelen, die aansluit op de organisatiestrategie;
Afdeling Leren en Ontwikkelen in te richten in lijn met de visie op Leren en Ontwikkelen
Tooling, processen en beleid die het zelflerendvermogen van medewerkers vergroten;
Een cultuur van leren, samenwerken en kennis delen te realiseren;
Een impactvol en blended leeraanbod.

HET EFFECT: Eigenaarschap voor leren en ontwikkelen, veerkrachtige medewerkers, een hoger leerrendement, verbeterde prestaties en grotere medewerkerstevredenheid binnen jouw organisatie.

OVER ONS
One2change is het adviesbureau dat door te leren veranderen en het leren te veranderen veerkracht ontwikkelt bij mensen en organisaties. Onze manier van werken kenmerkt zich door verbinding, lef en duurzaamheid.

CONTACT

SERVICE
Wij helpen je met:
Advies
Projectmanagement
Training
Coaching

VOLG ONS
facebook=”https://www.facebook.com/one2change.nl” twitter=”http://twitter.com/one2change”

[VERBONDE EXPERTISE

FACILITEREN VAN VERANDERING