Naomi van Loon

Mijn passie voor mensen in organisaties ontstond al tijdens mijn studie Bedrijfskunde. Als jonge veranderkundige was ik betrokken bij grote transformaties. Hoewel de beoogde implementaties goed doordacht waren, stond of viel het succes van de implementatie niet zo zeer met de oplossing zelf, maar veel meer met de bereidheid van mensen op een andere manier te gaan werken. Als verandermanager leerde ik al snel dat leren en veranderen hand in hand gaan en dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in het creëren van commitment. De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op het veranderen van de wijze waarop mensen in organisaties leren en zich ontwikkelen.

Mijn passie is ongewijzigd gebleven. Na ruim 14 jaar als consultant en leidinggevende gewerkt te hebben, heb ik in 2017 gehoor gegeven aan een lang gekoesterde droom; een eigen bedrijf starten, anderen laten delen in mijn ervaring en organisaties verder helpen op het gebied van leren, veranderen en leiderschap.