Lara Altenstein-Fricke

Het menselijk gedrag heeft mij altijd al gefascineerd. Hierdoor viel mijn studie keuze al snel op psychologie. Door mijn master Arbeidspsychologie heb ik mijn kennis verdiept en veel geleerd over samenwerking, sociale besluitvorming en motivatie, zowel individueel, als op organisatorisch niveau. Met mijn (academische) kennis, vaardigheden en frisse blik kijk ik ernaar uit om een positieve impact te hebben op het leren en veranderen van organisaties en hun werknemers.

Het is mijn passie mensen te ondersteunen om te gaan met de voortdurende veranderingen, waarmee ze vandaag de dag geconfronteerd worden. Ik wil ze helpen een duurzame en veerkrachtige loopbaan op te bouwen. Want een veerkrachtige loopbaan draait om veranderingen omarmen, je aanpassingsvermogen vergroten en jezelf verder ontwikkelen.