Junior Interim Consultant Learning & Change (0,8 fte)

Over One2change
One2change in een jong innovatief adviesbureau, dat door te leren veranderen en het leren te veranderen veerkracht ontwikkelt bij mensen en organisaties. One2change laat zich het beste samenvatten in vier begrippen: ondernemerschap, leren & ontwikkelen, verbinding en flexibiliteit.

Over de functie”
Ben jij dat ondernemende type dat voor zichzelf begonnen is? Heb je daarnaast een fascinatie voor en ervaring met het ontwikkelen van organisaties en mensen? En ben jij op zoek naar leuke opdrachten binnen uitdagende organisaties op het snijvlak leren en veranderen?

Interessant? Dan komen we graag met jou in contact!

One2change is doorlopend op zoek naar jonge zelfstandigen voor haar netwerk. Als interimmer via One2change biedt je ondersteuning op projecten bij klanten van One2change en sta je in verbinding met andere zelfstandigen uit het netwerk.

Op welk type projecten word je dan ingezet? Je kunt bijvoorbeeld denken aan:
Een deel van de project management activiteiten uit handen nemen, denk aan meetings voorbereiden en organiseren, acties vastleggen en opvolgen, planningen opstellen en bijwerken, risico’s en issues analyseren en het budget bewaken;
Begeleiden van een verandertraject bij klanten, ontwikkelen van een verander- en communicatiestrategie en -plan, uitvoeren van het communicatieplan door nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen te ontwikkelen, stakeholders in kaart brengen en actieplannen ontwikkelen;
Meewerken aan verbetertrajecten op het gebied van leren bij klanten. Jij ondersteunt klanten bij het opschonen en onderhouden van hun leercatalogus, het optimaliseren van processen, het ontwikkelen van rapportages, verbeteren van de User Experience, het opleiden van de administratief medewerkers en pakt alles op wat verder op je pad komt.

Vereisten:
Je hebt een WO Master op zak en bent een positieve, enthousiaste teamspeler met een servicegerichte instelling. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig. Je bent communicatief vaardig, hebt doorzettingsvermogen en vindt het leuk om veel verschillende soorten klussen op te pakken. Je houdt van aanpakken en vindt het geen probleem om af en toe buiten kantoortijden te werken.

Onze ideale kandidaat brengt daarnaast mee:
Een afgeronde master in een relevante studierichting (bijvoorbeeld: organisatiewetenschappen, onderwijskunde, strategisch HR management of bedrijfskunde)
2 – 4 jaar werkervaring
Een passie voor leren, veranderen en leiderschap
Goede Excel en Powerpoint vaardigheden
Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Wat we bieden?

Als interimmer via One2change word je onderdeel van het netwerk, waardoor je in korte tijd veel andere zelfstandigen ontmoet. Samen werken we aan elkaars ontwikkeling en ondernemerschap. Zo kun je een centje bijverdienen op het moment dat je een andere zelfstandige uit het netwerk aan een opdracht weet te helpen.

Wij bemiddelen voor jou in opdrachten op het gebied van leren en organisatieverandering bij verschillende klanten, in verschillende sectoren, waardoor jij je nog verder kan bekwamen in expertises als project management, advies, training en coaching.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Naomi van Loon (naomi.van.loon@one2change.nl).

Are you the one for One2change?
Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar info@one2change.nl