Blog

Latest posts

 • Het volle potentieel van dyslectici benutten

  ·

  ,

  Het volle potentieel van dyslectici benutten

  Hebben dyslectici gelijke kansen zich te ontwikkelen? En wat kunnen bedrijven nog meer doen om het volle potentieel van dyslectici te benutten? Op die vragen is antwoord gezocht in mij onderzoek onder dyslectische werknemers.

 • Een succesvolle systeem go-live zonder te trainen

  ·

  ,

  Een succesvolle systeem go-live zonder te trainen

  Het klinkt als een utopie of misschien wel krankjorum. Achter de schermen is het voorbereiden en geven van trainingen voor een systeemimplementatie vaak een intensief en tijdrovend traject.

 • Eén inspirerende visie op leren voor Rabobank

  ·

  ,

  Eén inspirerende visie op leren voor Rabobank

  Rabobank verandert in rap tempo. Klanten stellen hogere eisen aan de tijdigheid en relevantie van de dienstverlening. Rabobank verandert in rap tempo. Klanten stellen hogere eisen aan de tijdigheid en relevantie van de dienstverlening.

 • Resilience: A tool to survive or the key to excel?

  ·

  Resilience: A tool to survive or the key to excel?

  How often do you feel overwhelmed or stressed at work? However high that number might be, there is a good chance your feelings resonate with those of

 • Een impactvol leeraanbod voor BMN Bouwmaterialen

  ·

  Een impactvol leeraanbod voor BMN Bouwmaterialen

  Een interview met Alice van Zurk en Pieter Weterings, geschreven door Lara Altenstein-Fricke. In het verleden heeft One2change BMN Bouwmaterialen geholpen met het meten van de effectiviteit van hun academie. Dit keer werden we gevraagd te ondersteunen Een interview met Alice van Zurk en Pieter Weterings, geschreven door Lara Altenstein-Fricke. In het verleden heeft One2change…